Sivut

4. tammikuuta 2016

Langaton kaiutin tuli taloon

Meille tupsahti joulupukin kontista tämmöinen kiva Bose SoundLink Mini II Bluetooth -kaiutin ja voin kertoa, että ollaan koko perhe tykätty tästä. Langattomasta kaiuttimesta on riittänyt iloa jopa lapsille tanssihetkien muodossa.

Kaiuttimen langattoman yhteyden muodostaminen on ollut todella helppoa ääniopasteiden avulla ja yhteyden kantama on noin 9 metriä eli kaiuttimen ja musiikkilaitteen ei tarvitse sijaita rinta rinnan. Kaiutin muistaa kahdeksan viimeksi käytettyä laitetta, joten yhteyden käyttäminen muodostaminen ollut senkin puolesta todella yksinkertaista. Sen kun painaa kaiuttimen virtanapista päälle ja valitsee musiikit.Miksi langaton kaiutin?

Halusimme pienen, tarvittaessa mukaan otettavan ja kompaktin laitteen, joka olisi helposti yhdistettävissä iPadiin, TV:seen, tietokoneeseen ja puhelimeen yms. Meillä nimittäin musiikin kuuntelu kotona on jäänyt viime vuosina totaalisesti, koska vanhat stereot hajosivat, emmekä oikein päässeet yhteisymmärrykseen siitä, millaiset laitteet hommataan tilalle.

Boseen kuuluu myös lataustelakka (ei näy kuvissa) ja täyden latauksen jälkeen akku kestää 10 tuntia. Ääniopastus kertoo, kuinka paljon akkua on prosentteina jäljellä, kun laitteeseen kytketään virta.Laite on n. 5 cm korkea, 18 cm leveä ja syvyydeltään vajaa 6 cm.

 
iPadiin yhdistäminen on todella helppoa, Boseen virta päälle ja iPadista esimerkiksi Spotify auki.

Miksi Bose?

Valitsimme vertailun jälkeen Bosen, koska miehelleni tärkeää oli laitteen suorituskyky ja äänentoisto-ominaisuudet (ei liene yllätys, heh), ja minulle tärkeää oli kompakti koko ja riittävän pelkistetty muotokieli. Bosessa nämä kaksi asiaa yhdistyivät ja pysyivät sovitun budjetin rajoissa. Kaiuttimessa on lisäksi sisäänrakennettu kaiutinpuhelin, mikä on itselleni hyvä lisäominaisuus, sillä pidän usein puhelinpalavereita asiakkaideni kanssa.

Kaiutin uppoaa kivasti näkymään :) eikä pistä silmään :)

 
On se tyylikäs ja mikä ääni... :)
 
 
 
Kooltaan supernäppärä. Sujahtaa käsilaukkuunkin helposti, jos haluaa ottaa mukaan vaikka rannalle :)

1 kommentti:

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)