Sivut

13. toukokuuta 2015

Kodinhoitohuoneen remonttimuutos

Nyt pääsette asukkaan luvalla kurkistamaan kodinhoitohuoneen remonttimuutokseen, joka toteutettiin 80-luvulla rakennetussa paritalossa Tampereen seudulla.

Kodinhoitohuone oli muuttanut muotoaan alkuperäisestä 80-luvun ratkaisusta useaan kertaan ja alkuperäiset kaapistotkin oli purettu aikaa sitten. Myös oviaukot olivat L-mallisessa kodinhoitohuoneessa vaihtaneet paikkaa. Alkuperäisten seinäkaappien purkamisen jälkeen säilytystilana käytettiin ovellista Lundiaa, joka sittemmin korvattiin avohyllyillä remonttia odotellessa. Ennen remonttia kodinhoitohuoneessa oli nähtävissä usean eri aikakauden kiintokalusteita, kesken jääneitä kotelointeja sekä 80-luvulle tyypillisiä pintamateriaaliratkaisuja.

Suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota kotelointiratkaisuihin, valaistukseen sekä riittävään säilytys- ja pöytätilan määrään. Myös tilan lattialämmitys suunniteltiin tehtäväksi remontin yhteydessä.

Tässä kuvia kodinhoitohuoneesta ennen ja jälkeen remontin:
 

Tässä vielä lisää kuvia lopputuloksesta










11 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hieno kokonaisuus, sopivan harmoniset sävyt, kivasti laskutilaa ja kaikki ylimääräiset tarvikkeet saa kaappien taakse piiloon kätevästi! Vau! Mullekin enemmän kuin kelpaisi tuollainen kodinhoitohuone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva kuulla että tykkäät :) uusilla kalusteilla sai hurjasti lisää säilytystilaa ja tavarat ojennukseen :)

   Poista
 2. Huikee muutos! Ja onnistunut sellainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Asukkaatkin tuntuvat olevan kovin tyytyväisiä uuteen khh:seen :)

   Poista
 3. Upea muutos!! Ei tunnistaisi samaksi alkuperäisiin kuviin verrattuna!

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä! Meidänkin kodinhoitohuonetta pitäisi uusia.
  Tuo pyöreä peili - samanlainen kuin vanhemmillani kukkakuviosta päätellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kiva kuulla :) jäin pohtimaan, että miltähän luvulta tuo peili on.. Jos sinulla on tietoa, niin kerro ihmeessä ;)

   Poista
  2. Luulen, että 50-luvulta. Tarkistan vielä vanhemmiltani kun näen heidät.

   Poista
 5. Hei,mitkä nämä laatat ovat,sävy on aivan ihana? Kaakeliviidakko on hurja tässä talon rakennusvaiheessa! Onkohan tuota kaakelit 30x 60 koossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaisamari! Laatat ovat asukkaiden oma hankinta, muistaakseni Kodin Terrasta (jo pari vuotta sitten). Tarkkaa mallia en osaa sanoa. 30x60 laattaa vastaavan värisenä löytyy ainakin Värisilmän mallistoista (ainakin Pirkanmaalla).

   Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)