Sivut

10. marraskuuta 2014

Viikonlopun juhlahumua

Isäinpäivä on takana päin ja sitä juhlistettiin perinteiseen tyyliin. Lapsukaisten kanssa vietiin lahjat ja kahvit päivänsankarille sänkyyn. Viisvee oli niin innoissaan, että olisi ollut jo kuuden jäljestä isäänsä herättämässä :) Lasten kanssa askarreltiin lahjaksi jalanjälkitaulu, ja kovasti oli päivänsankari tästä lahjasta mielissään.Tänä viikonloppuna meillä juhlittiin minuakin. Sain nimittäin sisustusopiskeluni virallisesti päätökseen lauantaina. Osittain on helpottunut, mutta toki myös haikea fiilis. Meillä oli kiva opiskeluporukka ja mukavat opettajat. Nyt se on kuitenkin ohi, ja tästä mennään kohti uusia haasteita - itse kukin meistä.Valmistujaislahjaksi sain lapsilta ja mieheltä tämmöisen kauniin, huurteisen kynttilähurrikaanin. Mies ei meillä yleensä sisustustavaroita ostele, mutta silloin harvoin kun ostelee, hän kyllä yllättää aina positiivisesti.
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Ja muistakaas käydä osallistumassa arvontaan 17.11.2014 mennessä. Arvonnassa voi voittaa vuoden 2015 taideseinäkalenterin.

6 kommenttia:

 1. Huikee suoritus pienten lasten äidiltä! Onnea!!

  VastaaPoista
 2. Voi että... Onnea urakan suorittaneelle :) ihana taulu muuten tuo isäinpäivälahjataulu... Saako kysyä, miten se on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) toki saa kysyä :) taulu on tehty valmiille taulupohjalle sormiväreillä eli jalkapohjiin mustaa sormiväriä ja sitten painetaan se tuohon taulupohjaan. Kannattaa tosin eka testata vaikka paperille jälkeä että näkee kuinka asettuu. Tosi kiva ja helppo tehdä :)

   Poista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)