Sivut

24. marraskuuta 2014

DIY: Huurteiset oksat

Edellisessä postauksessa toivottiin ajankohtaista askarteluvinkkiä. Tässäpä yksi sellainen. Nimittäin huurteiset kasvit maljakossa. Tämä on nopea tapa tuoda talvista fiilistä sisälle. Eniten aikaa tässä askartelussa taitaa mennä kasvien valitsemiseen :)

Perinteisestihän huurrespraytä laitetaan ikkunoihin tai havukasveihin, mutta ihan yhtä hyvin se sopii kuivuneisiin kukkavanoihin, kiviin, käpyihin, puupalasiin ja oksiin. Itse valitsin tällä kertaa huurremaalattavaksi kaadetusta koivusta jäljelle jääneitä oksia sekä pellonreunasta löytyneitä pajunoksia. Myös muita pikkujuttuja maalasin, mutta niistä lisää sitten tuonnempana.

Huurresprayn kannattaa antaa kuivua kunnolla, ennen kuin asettelee oksat maljakkoon. Myös se kannattaa huomioida, että tämä spraymaali varisee jonkin verran kuivuneena.

Kaiken kaikkiaan nämä huurrekoristeet ovat sellaisia, joita jaksaa katsella pidempäänkin eikä niitä tarvitse riisua pois joulun jälkeenkään :)

P.S. Käväisin pikaisella visiitillä kesällä valmistuneessa suunnittelukohteessa.  Napsaisin muutaman kuvan, ne nähtävillä suunnittelupuolen facebook-sivuilla.

2 kommenttia:

  1. Kauniit. Tekisin varmasti ellei meillä olisi kahdet vähän liian innokkaat pikkukädet niitä heti räpeltämässä :)

    VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)