Sivut

8. syyskuuta 2014

Valkoinen keittiö ja ruokailutila

Suunnittelukohteeni Villa Kivitalon keittiön suunnittelun lähtökohtana oli perheen toivoma vaaleus ja hillitty lookki, jotta keittiö sointuisi kauniisti olohuoneen taustalle. Myös kivitalon arkkitehtuuri haluttiin tuoda esille.

Keittiö on kokonaan valkoinen lattiaa, kodinkoneita ja harmaata taustaseinää lukuun ottamatta. Harmaan sävyjä valittiin jäsentämään tilaa ja tuomaan harmonista tunnelmaa valkoisen rinnalle. Ripaus mustaa näkyy perheen emännän valitsemissa irtoesineissä - tällä saadaankin kivaa särmää vaaleean tilaan.

Keittiön valaistukseen kiinnitettiin suunnitteluvaiheessa paljon huomiota. Tilassa on epäsuora valaistus, työvalaistus sekä erikosledein tehty tunnelmavalaistusmahdollisuus. Päivällä tilassa on runsaasti luonnonvaloa.


Näihin kuviin, ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!


Villa Kivitalo-blogiin pääset tästä >>

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. <3 Tämä koti on vielä kauniimpi luonnossa, ja niin asujiensa näköinen :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on totta <3 Niitä on myös myöhemmin kiva katsoa ja nähdä, miten kodin sisustus elää ja muuttuu vuosien varrella :)

   Poista
 3. On kyllä onnistunut valaistus, ja muutenkin hyvän näköinen köökki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asukkaatkin ovat mielissään ja sehän on tärkeintä ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Juu, tämmöisissä projekteissa alkaa omakin rakentamiskuume nousta :) ois niin kiva päästä itsellekin taas suunnittelemaan unelmien keittiötä :)

   Poista
 5. Onpa upea keittiö :) Valkoista, valkoista ja valkoista...jotenkin miellyttää :D Nyt muistan vihdoin päivittää sun blogin mun lukulistaan, ollut se monesti mielessä!

  T:Veera

  VastaaPoista
 6. Kiitos Veera :) ja kiva päästä sun lukulistalle ;)

  VastaaPoista

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)