Sivut

10. syyskuuta 2014

Habitare vinkki: Nestemäinen kangastapetti kannattaa tsekata livenä

En tiedä, kuinka moni teistä lukijoista on törmännyt tähän Suomen markkinoilla suht tuoreeseen pintamateriaaliin, nimittäin nestemäiseen tapettiin. Kyseessä on nimittäin vesipohjainen, saumaton kuitutapetti.

Pinta tapetissa on upea, ulkonäkö kuin kiviseinällä, mutta ei silti kiviseinän kovuutta tai huonoja ominaisuuksia. Värejä tapetista löytyy joka lähtöön ja tämä onkin ehdottomasti sellainen tuote, joka on nähtävä livenä. Kävin itse viime viikolla paikan päällä Suomen Betonileimasimen showroomissa Kangasalla katsomassa  kangastapettia ja vaikutuin. Yksi hienoimmista ominaisuuksista oli mielestäni tapetin akustiikkaa parantavat ominaisuudet. Showroomissa tämänkin pystyi konkreettisesti testaamaan.

Habitaressa on tämä ja paljon muuta kivaa, kuten mikrosementit ja luonnonkivipintaiset sisustuslevyt, nähtävillä Suomen Betonileimasimen osastolla 7d30. Käykää ihmeessä tsekkaamassa, jos Habitaressa pyöritte. Tämä tytsy ainakin suuntaa nokkansa sinne suuntaan, jahka kiireet hellittävät :)

Tässä vielä pari kuvaa, jotka eivät todellakaan kerro koko totuutta kangastapetista ja sen mahdollisuuksista. Nämä on siis napsastu showroomista mun vanhalla pokkarilla, joka sattui olemaan laukussa mukana :)

Seinässä harmaa kangastapetti

Seinässä mikrosementti ja katossa kangastapetti

Upea lämminhenkinen ruskea seinä kangastapetilla tehtynä

Kuin valkoinen kiviseinä. Valkoinen kangastapetti, kiviosa telalla kuvioitu erikoislaastia apuna käyttäen.

Upea kangastapettiseinä modernien portaiden juurellaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, luen mielelläni kommetteja. Jätä ihmeessä omasi :)